Ayatollahul Ali Khamenei: Fulgerul va cădea asupra Israelului dacă atacă Iranul

Ayatollahul Ali Khamenei: Fulgerul va cădea asupra Israelului dacă atacă Iranul
Liderul spiritual al Iranului a avertizat din nou Israelul că orice atac împotriva sa va fi răzbunat. Ayatollahul Ali Khamenei le-a spus autorităţilor de la Ierusalim că, dacă vor ataca Iranul, Israelul va fi...

Liderul spiritual al Iranului a avertizat din nou Israelul că orice atac împotriva sa va fi răzbunat. Ayatollahul Ali Khamenei le-a spus autorităţilor de la Ierusalim că, dacă vor ataca Iranul, Israelul va fi lovit şi distrus de fulgere.

Ayatollahul Khamenei a declarat, la ceremoniile de comemorare a morţii imamului Khomeini, fondatorul Iranului, că liderii evrei vor să atace ţara sa pentru că sunt îngroziţi şi vulnerabili în faţa forţei poporului iranian.

Dacă liderii sionişti vorbesc de acţiune militară, este pentru că sunt îngroziți (…) și mai vulnerabili ca niciodată. Orice decizie proastă (…) va recădea ca fulgerul asupra capului lor „, a spus ayatollahul Khamenei într-un discurs susținut duminică.

Statele Unite şi Israelul au reafirmat  că nu exclud opţiunea unei lovituri militare împotriva instalaţiilor nucleare ale Iranului dacă negocierile de luna aceasta asupra programului nuclear al Teheranului, care vor avea loc la Moscova, vor eşua.
 

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`