REVOLTĂTOR! O femeie A MURIT în fața unui spital din Iași în timp ce medicii ‘verificau’ documentația

REVOLTĂTOR! O femeie A MURIT în fața unui spital din Iași în timp ce medicii 'verificau' documentația
Foto: Adevarul

Imagini de lumea a treia în fața Spitalului de Recuperare din Iași. O femeie a murit la poarta unității spitalicești, în timp ce medicii se uitau pe hârtii, scrie Adevărul.

DETALII PICANTE din dormitor: Cum făcea AMOR Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil! Întreaga Românie și-a dorit să vadă imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FĂRĂ PERDEA)

Femeia de 62 de ani fusese trimisă aici de medicii de la Spitalul de Pneumofiziologie , după ce fusese internată două zile la acestă unitate sanitară.

ȘOC ȘI GROAZĂ! CRISTIAN POMOHACI E GRAV BOLNAV! IMAGINI BOMBĂ! A RECUNOSCUT CĂ A…

Potrivit sursei citate, surse din anchetă au precizat că femeia de 62 de ani era diagnosticată cu mai multe boli, se simţea foarte rău, şi a mers cu maşina surorii sale, de la Spitalul de Pneumoftiziologie, la cel de Recuperare.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A ÎNTÂMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZĂ MARE ( GALERIE FOTO)

Medicii de aici, după ce au verificat trimiterile, i-au transmis că nu e de competența ei. Când sora femeii a ieșit din spital, a găsit-o pe aceasta probușită. Aceasta nu a mai putut fi resuscitată.

CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ADIO, MAESTRE! A MURIT ÎNAINTE DE A ÎMPLINI VÂRSTA DE 60 DE ANI! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind dispusă efectuarea necropsiei.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră