NU E GLUMĂ! Toți posesorii de PERMIS AUTO trebuie URGENT să afle! GATA, S-A SCHIMBAT LEGEA!

NU E GLUMĂ! Toți posesorii de PERMIS AUTO trebuie URGENT să afle! GATA, S-A SCHIMBAT LEGEA!

Vești bune pentru șoferii români!

DETALII PICANTE din dormitor: Cum făcea AMOR Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil! Întreaga Românie și-a dorit să vadă imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FĂRĂ PERDEA)

Proiectul de lege în urma căruia unui șofer i s-a suspendat provizoriu permisul auto va putea alege perioada în care va deveni pieton a fost adoptat de Senat. Proiectul urmează urmează să ajungă în Camera Deputaților.

CUTREMUR MONDEN! IULIA VÂNTUR, ÎN STARE GRAVĂ! SALMAN KHAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Propunerea legislativă privind suspendarea permisului auto prevede, „în cazul suspendării provizorie a permisului auto, conducătorul auto poate să-şi aleagă perioada suspendării, potrivit faptei contravenţionale pe care a săvârşit-o”, scrie dcnews.ro.

CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ADIO, MAESTRE! A MURIT ÎNAINTE DE A ÎMPLINI VÂRSTA DE 60 DE ANI! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Măsura nu se aplică tuturor, fiind exceptați conducătorii autor „care au săvârşit fapte deosebit de grave, care prezintă un pericol social, fiind săvârşite cu vinovăţie şi care sunt prezentate de legea penală şi sunt prezentate de aceasta – infracţiuni”, potrivit inițiativei legislative.

ÎNMORMÂNTAREA celei mai iubite cântărețe de MUZICĂ POPULARĂ din România: MILIOANE de români în lacrimi (IMAGINILE DURERII – GALERIE FOTO)

De precizat că toate comisiile de specialitate și Guvernul au dat aviz negativ propunerii legislative, dar ea a fost adoptată tacit, la împlinirea termenului prevăzut pentru punctul de vedere al comisiei de transporturi, care a întârziat. Inițiativa va fi dezbătută acum la Camera Deputaților, care este forul decizional.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`