HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion – Nu fi comod în a-ţi face dreptate, dacă simţi că cineva a greşit major.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion – Da, a te lupta cu minciuna şi cu răutatea nu e uşor, e un război al nervilor, dar dacă tu consideri că celălalt e vinovat, trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să te ridici împotriva greşelilor sale.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion – Lupă cu cei care greşesc, fie că ţi-au greşit ţie, fie că îmbraci haina de justiţiar pentru alţii care nu au putere să lupte.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion – Vei dobândi victoria finală numai dacă depăşeşti faza aceasta de uşoară neîncredere şi lene, în care ai fi tentat să spui, înainte de orice: nu va merge!

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 23 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Scorpion – Ba orice se poate dacă apelezi la legile corecte, la dovezile cele mai solide, şi se va face lumină şi dreptate!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`