HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Nu-ţi convin condiţiile în care lucrezi astăzi, dar nu ai încotro: trebuie să le accepţi ca atare.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător – E un compromis pe care trebuie să-l faci fără regrete, pentru că ceea ce te aşteaptă la final merită efortul.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Nu ai cum să fii mulţumit întotdeauna, nu ai cum să le ai pe toate exact aşa cum le doreşti, dar sacrificiile pot fi tolerate din când în când dacă sunt spre binele tău şi spre soluţionarea diverselor probleme.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Taci şi suporţi, nu regreta, nu comenta, ci ai răbdare să descoperi efectele acestor gesturi de imensă îngăduinţă de care dai dovadă.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Tu oricum eşti persoana care acceptă cel mai uşor sacrificiile, deci meriţi laude pentru felul cum suporţi totul cu stoicism.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 20 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Săgetător – Merită, ai să vezi!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`