VREMEA se schimbă radical! Valul polar cuprinde întreaga Românie. La ce să ne așteptăm în zilele care urmează

VREMEA se schimbă radical! Valul polar cuprinde întreaga Românie. La ce să ne așteptăm în zilele care urmează

România va fi cuprinsă de un val polar care va schimba, pentru următoarele zile, temperaturile din termometre. Însă, veștile sunt bune, iar după câteva zile în care temperaturile vor scădea simțitor, ne așteaptă și zile însorit pentru sfârșitul lunii septembrie, scrie wowbiz.ro.

DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT!

În Banat temperaturile vor scădea simțitor și vor ajunge e la 28 de grade până la 17 grade Clesius. Însă, după data de 20 septembrie, vremea se încălzește din nou. Se estimează maxime cuprinse între 23-26 de grade, cu șanse moderate de ploaie.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Și zona Crișanei este afectată de schimbările climatice. Astfel, de la 27 de grade înregistrate în prima zi a lunii septembrie,se ajunge la 16-17 grade în data de 20 septembrie.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Maximele de la începutul lunii scad treptat în Transilvania, astfel că de la 25 de grade în prima zi a lunii septembrie, temperaturile ajung undeva la 15 grade pe data de 21 septembrie. Apoi vreme se încălzește din nou și vom avea până la24 de grade. În această zona, posibilitatea de apariție a ploilor este mai ridicată.

ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Și în Maramureș vremea se răcește și temperatura scade de la 25 de grade până la 15-16 grade în jurul datei de 21 septembrie. Până la finalul lunii, temperatura crește din nou și ajunge la valori cuprinse între 21 și 24 grade. De asemenea, ploile apar spre sfârșitul lunii.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Și în Moldova se înregistrează o răcire notabilă. Astfel, media maximelor ajunge la 16-17 grade, până pe 21 septembrie. Apoi urmează o încălzire treptată, până la o medie regională de 21-25 de grade.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Dacă acum în Dobrogea se înregistrează 27 de grade Clesius,după acest interval, vremea se răcește până undeva la 18 grade. Spre sfârșitul lunii, temperaturile mai cresc și se ajunge la o medie regională de 23 de grade.

Și în Muntenia se înregistrează maxime de până la 30 de grade, însă vremea se schimbă radical apoi și temperaturile scad până la 19 grade. Doar spre sfârșitul lunii septembrie, temperaturile mai cresc și se ajunge la medie a maximelor cuprinsă între 22 și 27 de grade.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Și în zona de sud a țării, în Oltenia vremea este caldă, cu maxime de până la 30 de grade, însă și în această zonă vremea se răcește, iar termometrele nu vor mai arăta mai mult de 20 de grade Clesius. Temperaturile vor crește din nou spre sfârșitul lunii și vor ajunge până la 26 de grade.

Valul polar ajunge și la munte, iar temperaturile scad simțitor, până la 6 grade Celsius. Și aici urmează să crească spre sfârșitul lunii până la 16 grade.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`