Gheorghe Mărmureanu a făcut ANUNȚUL! Când se va produce MARELE CUTREMUR, în România! Iată DATELE obținute

Gheorghe Mărmureanu a făcut ANUNȚUL! Când se va produce MARELE CUTREMUR, în România! Iată DATELE obținute

Alertă printre români! Seismologul Gheorghe Mărmureanu a vorbit despre posibilitatea producerii unui cutremur extrem de puternic în țara noastră! O tragedie uriașă a avut loc în 1977, când s-a produs unul dintre cele mai puternice seisme, în urma căruia au murit mulți oameni. Va mai avea loc o astfel de tragedie, se întreabă mulți români?!

RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU!PRIMELE IMAGINI CU LOCUL DE VECI! ROMÂNIA E ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

În contextul în care activitatea seismică s-a intesificat în ultima perioadă în România, multe persoane se întrebă dacă un cutremur mare nu va lovi ţara în timpu scurt.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Pe baza de date statistice, seismologul Gheorghe Mărmureanu susţine că nu ne putem aştepta la un cutremur mare în România până în 2040, conform cancan.ro.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

„Discutăm de cutremur mare din 2040. Ce rost mai au aceste nimicuri? Am observat că există cutremure la 37 – 38 de ani, altele sunt la 65, altele la 100 de ani. Ciclul nou care a început în 1940, a fost acum 37, ar trebui să fie ori 64, că 38 a trecut, 64, 65. Viitorul mare cutremur va prinde sudul Moldovei, partea de răsărit a Munteniei, Dobrogea ceva către Kiev”, a spus Gheorghe Mărmureanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`