GATA! NU MAI AI NEVOIE DE VIZĂ! VEZI aici unde poți merge acum DOAR CU PAȘAPORTUL!

GATA! NU MAI AI NEVOIE DE VIZĂ! VEZI aici unde poți merge acum DOAR CU PAȘAPORTUL!

Dacă vrei să pleci în vacanță, în acest loc, trebuie să știi că ai nevoie doar de pașaport!

RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU!PRIMELE IMAGINI CU LOCUL DE VECI! ROMÂNIA E ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Prin urmare, dacă vrei să vizitezi orașul Sankt Petersburg, trebuie să afli că Vladimir Putin a promis vize electronice străinilor. Acesta vrea ca până în 2021 să strângă la buget, din turism, 15,5 miliarde de dolari, scrie stirileprotv.ro.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Astfel conform presei de la Moscova, acest program de vize va fi valabil pentru orașul Sankt Petersburg și regiunea Leningrad începând cu 1 octombrie, conform unui decret al președintelui Putin semnat în această vară.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Perioada de ședere trebuie să fie de opt zile în intervalul de 30 de zile de validitate a vizei. Turiștii trebuie să aplice pe site-ul ministerului rus de Externe pentru o astfel de viză cu cel puțin patru zile înainte de a ajunge în Rusia.

Autoritățile se așteaptă ca, în urma acestei modificări, peste 12 milioane de turiști străini să viziteze anual Sankt Petersburg.
Vizele tradiționale vor fi de asemenea ridicate din 2021 conform unui alt ordin semnat de Vladimir Putin, vizele electronice urmând să fie atunci valabile pentru tot teritoriul țării.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`