Rareș Bogdan (PNL): PSD vrea neapărat să coboare sub 10%. Teodorovici e singurul român care merge prin Moscova ca să ajungă pe malul Atlanticului (VIDEO)

Rareș Bogdan (PNL): PSD vrea neapărat să coboare sub 10%. Teodorovici e singurul român care merge prin Moscova ca să ajungă pe malul Atlanticului (VIDEO)
Sursă foto: Facebook / Rareş Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL și liderul delegației române din PPE, a afirmat marți seară, în direct pe B1TV, că oamenii din PSD „vor neapărat” să coboare sub un scor electoral de 10%, având în vedere că zilnic propun „tot felul de lucruri ciudate”.

„Oamenii ăștia vor neapărat să coboare sub 10%. În fiecare zi, dacă nu face ministrul Fifor vreo surpriză alegătorilor, vine doamna Dăncilă și propune tot felul de lucruri ciudate. Acum vine domnul Orlando Teodorovici, care nu mai poate ieși liniștit prin țările UE, că românii când îl văd se gândesc că trebuie să se mute dintr-o țară în alta că Orlando Teodorovici le oprește dreptul la muncă la cinci ani de zile într-o singură țară”, a declarat Rareș Bogdan, în emisiunea „Dosar de politician” moderată de Silviu Mănăstire.

Eurodeputatul PNL susține că toți social-democrații „visează” să ocupe fotoliul de președinte al PSD, deși în realitate „genul acesta de partid politic este pe cale de dispariție”.

„Toți visează că vor fi președintele acestui partid, neînțelegând că acest partid, practic, nu mai reprezintă mare lucru în România și, în mod normal, genul acesta de partid politic este pe cale de dispariție. Pentru că PSD, dacă nu se reformează și nu înțelege că în Europa nu mai poți să faci politicile pe care PSD le face astăzi, cu retorica pe care o au liderii săi, decât dacă te plasezi la marginea Europei sau te duci spre Belarus, spre Venezuela sau, eventual, înspre Rusia lui Putin, nu merge”, a adăugat Rareș Bogdan.

Declarațiile sale vin în contextul în care ministrul Finanțelor lansase, în Parlament, o propunere legislativă, prin care cerea introducerea pedepsei cu închisoarea pentru datornici. În acest context, Rareș Bogdan a declarat că, în opinia sa, „e o chestiune ciudată legată de Orlando Teodorovici”, făcând referire la acuzațiile privind o presupusă relație controversată cu Rusia.

„Gândiți-vă că Orlando Teodorovici ca să zboare spre malul Atlanticului, alege să meargă prin Moscova. Niciun român sănătos la cap nu alege să meargă în Est ca să ajungă în Vest. Orlando Teodorovici este singurul român care nu face escală la Viena, nici măcar la Istanbul, nu la Madrid, nu la Londra, ci face escală la Moscova. E o chestiune ciudată legată de Orlando Teodorovici.

(…) Domnul Teodorovici să-i bage la pușcărie pe cei care nu returnează banii din marea corupție. Cei condamnați din PSD, în frunte cu noul șef de campanie al PSD, domnul Miron Mitrea, și continuând cu ceilalți infractori, de la Liviu Dragnea la toți ceilalți”, a mai afirmat Rareș Bogdan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită