ACCIDENT MORTAL, în România! A murit spulberat de un camion! ÎNGROZITOR, despre cine este vorba

ACCIDENT MORTAL, în România! A murit spulberat de un camion! ÎNGROZITOR, despre cine este vorba

Tragedie pe DN 79 Arad-Oradea, acolo unde un șofer de 74 de ani a fost spulberat de un camion. Vinovat de producerea accidentului este chiar bărbatul care și-a pierdut viața, pentru că nu a acordat prioritate camionului.

Un şofer în vârstă de 74 de ani, la volanul unui bolid BMW, a produs un accident mortal peDN 79 Arad – Oradea, după ce nu a dat prioritate de trecere unui camion.

Bătrânul se afla la volanul unui bolid de lux, marca BMW, însă, din păcate, în urma impactului, omul a murit pe loc.

„Victima a suferit leziuni incompatibile cu viața la nivel cranian. A fost declarat decesul bărbatului de 74 de ani”, au precizat medicii ajunși la fața locului, scrie observator.tv.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

La fața locului au ajuns de urgență un echipajde descarcerare SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad și un echipaj medical din substația Chișineu-Criș din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

„În jurul orei 13:15, un bărbat de 74 de ani, din Arad, a condus un autoturism pe Calea Aradului din localitatea Nădab, iar la intersecția cu DN 79, la kilometrul 34+200 metri, nu a acordat prioritate de trecere unui autocamion în cuplu cu semiremorcă, condus de un bărbat de 34 de ani, din Pilu, care se deplasa dinspre Arad spre Oradea. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul bărbatului de 74 ani. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a anunțatşi IPJ Arad.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`