GATA, E LEGE! Toți posesorii de PERMIS AUTO trebuie URGENT să afle noile MODIFICĂRI! NU E O GLUMĂ!

GATA, E LEGE! Toți posesorii de PERMIS AUTO trebuie URGENT să afle noile MODIFICĂRI! NU E O GLUMĂ!
Foto: Politia Romana / Facebook

Vești bune pentru șoferii români! Proiectul de lege în urma căruia unui șofer i s-a suspendat provizoriu permisul auto va putea alege perioada în care va deveni pieton a fost adoptat de Senat. Proiectul urmează urmează să ajungă în Camera Deputaților.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Propunerea legislativă privind suspendarea permisului auto prevede, „în cazul suspendării provizorie a permisului auto, conducătorul auto poate să-şi aleagă perioada suspendării, potrivit faptei contravenţionale pe care a săvârşit-o”, scrie dcnews.ro.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Măsura nu se aplică tuturor, fiind exceptați conducătorii autor „care au săvârşit fapte deosebit de grave, care prezintă un pericol social, fiind săvârşite cu vinovăţie şi care sunt prezentate de legea penală şi sunt prezentate de aceasta – infracţiuni”, potrivit inițiativei legislative.

De precizat că toate comisiile de specialitate și Guvernul au dat aviz negativ propunerii legislative, dar ea a fost adoptată tacit, la împlinirea termenului prevăzut pentru punctul de vedere al comisiei de transporturi, care a întârziat. Inițiativa va fi dezbătută acum la Camera Deputaților, care este forul decizional.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`