Ludovic Orban: ‘Toți parlamentarii PNL vor vota la vedere împotriva acestei remanieri. Dăncilă este consiliată de oameni care n-au nicio legătură cu prevederile constituționale’ (VIDEO)

Ludovic Orban: 'Toți parlamentarii PNL vor vota la vedere împotriva acestei remanieri. Dăncilă este consiliată de oameni care n-au nicio legătură cu prevederile constituționale' (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunțat marți că parlamentarii liberali vor vota la vedere împotriva remanierii Guvernului.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

”Poziția noastră este foarte clară. Pentru ca remanierea, în urma schimbării configurației politice, să treacă de Parlament, este nevoie de majoritatea absolută, adică jumătate plus unu din deputați și senatori. În istoria postdecembristă există două situații în care premierii au cerut votul Parlamentului pentru remaniere, în urma schimbării compoziției politice. Este vorba despre remanierea cu schimbarea configurației politice din 2007, în timpul guvernării alianței DA, ca urmare a retragerii PSD din guvern, iar a doua remaniere este remanierea cu schimbarea configurației politice din februarie 2014, ca urmare a trecerii PNL în opoziție, când Victor Ponta a solicitat votul Parlamentului.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Ultima invenție năstrușnică a lui Dăncilă care, probabil, este consiliată de oameni care n-au nicio legătură cu prevederile constituționale, este lipsită de orice temei constituțional.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

În ceea ce ne privește, vom fi prezenți, vom vota împotriva remanierii. Toți parlamentarii PNL vor vota la vedere împotriva acestei remanieri”, a declarat, marți, Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`