DOLIU TERIBIL în lumea muzicii! Celebra cântăreață A MURIT într-un TERIBIL accident de mașină! Dumnezeule, își creștea singură fiica de 6 anișori… (FOTO, VIDEO)

DOLIU TERIBIL în lumea muzicii! Celebra cântăreață A MURIT într-un TERIBIL accident de mașină! Dumnezeule, își creștea singură fiica de 6 anișori... (FOTO, VIDEO)

Doliu în lumea muzicii country! Cântăreaţa Kylie Harris a murit într-un accident de maşină care a avut loc în statul New Mexico.

DETALII PICANTE din dormitor: Cum făcea AMOR Mihaela Rădulescu cu Dani Oțil! Întreaga Românie și-a dorit să vadă imaginile, acum are ocazia! (GALERIE FOTO FĂRĂ PERDEA)

Artista, în vârstă de doar 30 de ani, îşi creştea singură fiica de şase ani.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Cântăreața texană era în drum spre localitatea Taos, din New Mexico, unde urma să cânte la un festival. Ea a scris pe Twitter, cu puţin timp înainte de accident, că rămânea fără combustibil şi era îngrijorată deoarece se afla departe de o benzinărie, relatează Știrile B1 TV.

INCENDIAR! N-O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CUM ARĂTA MIHAELA RĂDULESCU CÂND ERA GRASĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

(Foto: Facebook)

În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme. Doi oameni au decedat.

(Foto: Facebook)

Kylie Rae Harris îşi lansase albumul care îi poartă numele în luna martie a acestui an, bucurându-se de un mare succes. Artista făcea muzică de la vârsta de 12 ani, îşi compunea singură piesele şi cânta la chitară.

(Foto: Facebook)

Vedete ale muzicii country au reacţionat cu tristeţe la vestea decesului artistei, considerată o adevărată stea în ascensiune.

(Foto: Facebook)

Kylie Rae Harris avea 30 de ani şi lasă în urmă o fiică de şase ani, pe care o creştea singură.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`