BOMBĂ LA ANTENA 1: Maia Morgenstern rupe tăcerea. ADEVĂRUL despre negocierile cu postul de televiziune…

BOMBĂ LA ANTENA 1: Maia Morgenstern rupe tăcerea. ADEVĂRUL despre negocierile cu postul de televiziune...

Surpriză la început de toamnă. Maia Morgenstern a vorbit despre negocierile cu Ruxandra Ion, înainte de a accepta propunerea de a juca în serialul „Sacrificiul”, de la Antena 1.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

În aceastã toamnã, Maia Morgenstern o interpreteazã pe Eva, în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premierã miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00. Îndrãgita actriţã a primit propunerea de a juca în noul serial chiar în timpul filmãrilor de la Fructul Oprit.
DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT!

„A fost o continuare firească. În mijlocul filmărilor de la „Fructul Oprit”, doamna Ruxandra Ion în primul rând mi-a propus, am convenit de comun acord, să ne vorbim cu „tu”. Acela a fost un prag important, expresia încrederii și a respectului reciproc și a felului exceptional în care lucrăm, comunicăm, creăm, bucurându-mă de o încredere totală şi apreciind la rândul meu un profesionalism excepțional, un mod serios și profesionist de a aborda modul de filmare, ziua de filmare, lucrul, dar și creativitatea. Creativitatea îmi este încurajată!”, povesteşte Maia Morgenstern.

ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Aceasta îşi aminteşte cu emoţie momentul în care a acceptat sã o joace pe Eva în Sacrificiul: „Cu respect, cu prietenie, cu drag, mi-a propus să continuăm colaborarea, să creăm împreună. A fost un DA absolut firesc, expresia încrederii și a prețuirii și a conștienței faptului că putem crea împreună povești frumoase ce se vor adresa spectatorilor fideli. Totodatã încercãm să câștigăm inimile, sufletele cât mai multor oameni, care să ne urmărească poveștile, să ne judece, pentru că și gândirea critică nu face rău!”, a mai completat actriţa.

Pe Maia Morgenstern în rolul Evei telespectatorii o vor putea descoperi în această toamnă în Sacrificiul, noul proiect pe care Ruxandra Ion îl produce pentru Antena 1. Serialul este o saga de familie, cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul