DE NECREZUT! Ce a putut să pățească un român stabilit în Marea Britanie

DE NECREZUT! Ce a putut să pățească un român stabilit în Marea Britanie
foto: pixabay

Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Un român stabilit în Anglia a avut parte de cea mai neplăcută surpriză. Bărbatul deținea o mașină înmatriculată în Brăila, iar acest lucru i-a creat câteva probleme la care nu se aștepta și care a creat destule controverse

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Un român a fost cel care i-a săpat groapa celuilalt. Se pare că, după spuse sale, poliția din Londra a făcut un apel prin care a cerut ca toți cei care circulă cu mașini înmatriculate în altă țară, să fie denunțați. Atfel, mașinile care nu sunt înmatriculate în Marea Britanie să fie confiscate de poliție,scrie cancan.ro.

”Poliția din uk a declarat ca oricine are cunoștințe cum ca un rezident in uk circulă cu o mașină înscrisă in altă țară sa sune la politie si sa anunțe ca să se ia măsuri in cel mai scurt timp, adica sa i se confiște mașina. Eu unu o sa raportez/sun de fiecare dată cand vad pe aici un român cu cazanul lui înscris pe România.Pai eu sunt mai fraier sa plătesc asigurare si toate cele aici si tu vii cu cazanul tau din România unde cu 100 de euro plătești asigurare si alte cele?”, scrie cetățeanul român supărat tare pe conaționalul său.

Astfel, mașina brăileanului a fost ridicată și predată autorităților din Marea Britanie.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

Întreaga poveste s-a petrecutpe o pagină de Facebook, acolo unde sunt înscriși mai mulți rămâni care trăiesc în Marea Britanie. Cei mai mulți au fost deranjați de românul care, spun ei, își ”toarnă” frații de patrie.

”Oameni buni, noua ni se potriveste o vorba romaneasca din bătrâni,râdem unul de altul ”, ”Suntem sclavii propriei noastre mentalitati. Cata prostie Doamne. Invidiosilor slugarnici”, ”Bine ca te lauzi ca ai bani de te enervează dar nu iti permiți o asigurare aici si umbli cu caruta de romania ca muritorii de foame”, ”Ma gandesc la faptul ca cea mai buna mancare a romanului plecat in strainatate este un alt Roman… si se adevereste ceea ce zic…”, au fost câteva dintre comentariile postate pe respectiva pagină de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul