Bărbat salvat de pe munte de salvamontiștii din Argeş. Ce s-a întâmplat (VIDEO)

Bărbat salvat de pe munte de salvamontiștii din Argeş. Ce s-a întâmplat (VIDEO)

Salvamontiştii lucrează la foc continuu.

ADIO, MIHAI CONSTANTINESCU! ‘A PLECAT TÂRZIU, ÎN NOAPTE’! MARA BĂNICĂ A DAT VESTEA TRISTĂ! ULTIMELE IMAGINI

Vremea bună din ultimele zile de vacanţă îi face pe turişti să se aventureze pe trasee periculoase şi să nu ţină cont de sfaturile celor care ştiu cât de periculos poate fi muntele.

VESTE PROASTĂ PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FĂCUT ANUNȚUL! VA FI ULTIMA OARĂ

Telefoanele Salvamontiştilor din Argeş şi Sibiu au sunat neîncetat. Zeci de turişti le au cerut ajutorul după ce s-au rătăcit pe munte.

ISPITA A RĂMAS FĂRĂ SUTIEN! DEZMĂȚ TOTAL LA INSULA IUBIRII! CE DECIZIE A LUAT ANTENA 1 (FOTO)

Un turist în vârstă de 36 de ani care s-a accidentat pe traseul Moldoveanu – Bâlea Lac a chemat în ajutor echipele de intervenţie. Alte trei persoane s-au rătăcit aseară pe Vârful Piscu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul