BMW Zagato Coupe, prezentat înainte de Concorso d’Eleganza Villa d’Este (VIDEO)

BMW a făcut publice primele informații despre noul său concept dezvoltat în parteneriat cu casa italiană de design Zagato. Conceptul BMW Zagato va fi prezentat în premieră la Concorso d’Eleganza Villa d’Este, o competiție organizată în ultimii 10 ani de constructorul german de automobile. Zagato a fost construit în colaborare cu casa de design italiană pe baza ”conceptului Vmax”, care presupune dezvoltarea unui vehicul de șosea optimizat aerodinamic pentru a rula la viteze mari.

Conceptul BMW Zagato are o caroserie din aluminiu, lucrată manual, un acoperiș ”double bubble” și aripi proeminente. Partea din spate are un design de asemenea inedit, cu un panou transparent, difuzor special de aer și un sistem dublu de evacuare. Mașina are culoarea Rosso Vivace, iar BMW i-a montat jante din aliaj de 19 inch. Interiorul este dominat de pielea premium, cusăturile roșii, pentru contrast și tetierele care au brodate sigla Z.

BMW nu a făcut publice și date despre performanțele tehnice ale mașinii, scrie Worldcarfans.com, însă a precizat că modelul folosește ”un motor de înaltă performanță” conectat la o transmisie cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte.
 

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_19636').select();" id="embed_text_19636" />
Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`