CAZUL CARACAL / Alexandru Cumpănașu, o nouă plângere la Parchetul General: ‘Cel care minte trebuie să facă pușcărie’

CAZUL CARACAL / Alexandru Cumpănașu, o nouă plângere la Parchetul General: 'Cel care minte trebuie să facă pușcărie'

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele de la Caracal, a declarat, luni, că depune o nouă plângere penală. Acesta a precizat că instituția vizată este INML, acuzând că s-ar fi comis infracțiuni atunci când au fost analizate oasele despre care INML a precizat că sunt ale Alexandrei.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

„Este a patra penală la Parchetul General la care nu am răspuns, dar depun până când vom afla adevărul. Plângerea cuprinde mai multe elemente – solicit procurorului general efectuarea anchetei penale la INML pentru că sunt indicii – din punctul meu de vedere – ca acolo s-au comis infracțiuni când au fost realizate analizele presupuse fiind ale Alexandrei, pe rămășițele din butoi”, a declarat Cumpănașu.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Raportul Corpului de Control al Ministrului Sănătății privind INML a fost finalizat vineri. Potrivit raportului, INML a respectat procedurile în analizarea probelor găsite în casa lui Gheorghe Dincă.

‘Cel care minte trebuie să facă pușcărie’, a conchis Cumpănașu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`