A MAI MURIT încă o victimă a tragediei de la Spitalul Sapoca. În total, sunt șase morți

A MAI MURIT încă o victimă a tragediei de la Spitalul Sapoca. În total, sunt șase morți

În această dimineață, o informație de ultimă oră a ajuns la Ministerul Sănătății. Una dintre victimeleagresiunii de la Spitalul Sapoca,internate la Spitalul Universitar de Urgență București, a decedat.

Astefl, din păcate, numărul celor decedați a ajuns la 6.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

Pacienta care astăzi și-a dat ultima suflare avea 79 de ani și suferise o intervenție chirugicală extrem de complexă. Femeia era în stare foarte gravă,intubată, instabilă hemodinamic șiventilatămecanic.

Cealaltă pacientă internată în Spitalul Universitar este, de săptămâna trecută, transferată în secția de neurochirurgie, în stare stabilă.

Pacienta internatăla Spitalul Sf, Pantelimona fost transferată în cursul zilei de vineri la Spitalul Județean Buzău- secția Neurologie, iar pacientul care suferise intervenția chirurgicală este in continuare intubat, in coma profunda.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Printre victime, mai suntun pacient de 60 de ani, opacientăde 62 ani, care este astazi programatăpentru o intervenție chirurgicală, iaro altă femeie de 83 ani se pare ca areo evolutie pozitiva, anemia corectata. În cursul acestei saptamâni e posibil sa fie transferatăinapoi la Buzau.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`