Ghinion fantastic! Un hoț de apartamente a fost prins după ce a rămas blocat într-un lift

Ghinion fantastic! Un hoț de apartamente a fost prins după ce a rămas blocat într-un lift
foto: Pixabay

Un bărbat care a rămas blocat în liftulunui bloc de pevia Colle di Mezzo,în zona Vigna Murata, Roma a fost arestat de polițiștii italieni.

Românul era hoț de meserie și mereu jefuia apartamentele italienilor. Însă, doar un moment a fost de ajuns și cu puțin ghinion, bărbatul a rămas blocat într-un lift. Disperat a început să țipe după ajutor, scrie observator.tv.

Salvatorii au intervenit imediat pentru a-l scoate pe român lin lift, dar au avut o surpriză atunci când au văzut cine era persoana blocată.

Polițiștii au constat că persoana din lift este un infractor care spărgea apartamente.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Românul de 35 de ani a devenit foarte agitat la vederea poliţiştilor, urlând şi cerând să fie scos mai repede din lift, după care a încercat să fugă.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

Pentru că nu a reușit să scape, bărbatula devenit imediat agresiv față de polițiști, de asemenea, la sosirea acestora şi nu a putut să spună ce căuta în blocul respectiv. El a fost reţinut pentrurezistență și vătămarea unui funcționar public.

O anchetă a fost începută, pentru catalogarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`