O nouă speranță pentru Camelia Smicală, doctorița româncă ai cărei copii au fost LUAȚI de statul FINLANDEZ: Mesajul transmis de KLAUS IOHANNIS (VIDEO)

O nouă speranță pentru Camelia Smicală, doctorița româncă ai cărei copii au fost LUAȚI de statul FINLANDEZ: Mesajul transmis de KLAUS IOHANNIS (VIDEO)

O nouă speranţă pentru Camelia Smicală, medicul român care se luptă de patru ani să-şi recupereze copiii luaţi de statul finlandez. Femeia a cerut ajutorul mai multor instituţii, printre care şi Administraţia Prezidenţială. Acum, la mai bine de patru ani după ce a rămas fără copii, Preşedinţia României a anunţat-o pe aceasta că demersul său a ajuns la Ministerul Afacerilor Externe şi în scurt timp, va veni şi răspunsul.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Sursa: Adevarul

Sunt clipele dramatice trăite de Cameliei Smicală, medicul român stabilit în Finlanda, în momentul în care a rămas fără cei doi copii. Totul a avut loc pe 16 mai 2015, atunci când executorii judecătoreşti au intrat în casa româncei pentru a-i lua cu forţa pe Mihai şi Maria. Moment care a însemnat şi startul unei lupte continue pe care Camelia Smicală o duce cu autorităţile finlandeze.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

Acum, după patru ani de chin, femeia a primit pentru prima dată un semn de la Administraţia Prezidenţială. Pe masa preşedintelui Klaus Iohannis a ajuns o petiţie înaintată de o platformă civică şi semnată şi de cei doi copii prin care se cerea o mediere a preşedintelui.

În răspunsul semnat de consilierul de stat Gabriel-Cristian Piscociu se arată că petiţia a fost trimisă Ministerului Afacerilor Externe, de unde se aşteaptă un răspuns în termenul legal. Cazul Cameliei Smicală a sensibilizat românii din Diaspora, dar şi din ţară. Pe 7 iulie 2018, în mai multe oraşe din ţară, dar şi din străinătate, au avut loc simultan, zeci de mitinguri de susţinere a femeii care se luptă să-şi recupereze cei doi copii luaţi în custodie de statul finlandez.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

În urmă cu 14 ani,Camelia Smicală Jalaskoski s-a căsătorit cu un cetățean finlandez cu care a avut doi copii. Tot de atunci, românca, de profesie medic, locuiește înFinlanda. Pentru că mariajul nu a mers, ea a decis să se despartă de tatăl copiilor săi și să meargă să lucreze în alt oraș. Acela a fost și momentul în care statul finlandez a decis să ia copiii în grija sa.Camelia s-a zbătut și s-a opus acestei decizii cu toate puterile, însă fără succes. În mai 2016, copiii erau internați într-un centru administrat de Serviciile Sociale finlandeze. În luna noiembrie 2017, cei doi micuți au lansat un apel video prin care cereau ajutor pentru a se putea întoarce la mama lor. Acum însă, nu mai au curajul să facă asta…(Detalii și VIDEO AICI)

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Deși statul român s-a implicat și a intrat în numeroase negocieri cu finlandezii, trimițând delegații la fața locului, nu a reușit să obțină eliberarea copiilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`