ALERTĂ METEO! Urmează ZILE CANICULARE: România, lovită de un val de AER SAHARIAN (VIDEO)

ALERTĂ METEO! Urmează ZILE CANICULARE: România, lovită de un val de AER SAHARIAN (VIDEO)

Urmează noi zile de foc. Un val de căldură pornit din nordul Africii va ajunge astăzi deasupra României, iar aerul va deveni irespirabil.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Media normală pentru această perioadă este de 28 de grade Celsius, dar în aceste zile temperaturile vor depăşi chiar şi 36 de grade Celsius la umbră, avertizează meteorologii.

In urmatoarea perioada sapt aceasta si inceputul sapt viitoarea vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, caniculara pe arii restransa, insa in special in regiunile vestice si sudice, acolo unde ne asteptam la temperaturi de 35-37, izolat joi sa avem si 37 de grade in S-VOlteniei.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Şi în Capitală vor fi temperaturi de foc. Mercurul din termometre va depăşi, în aceste zile, pragul de 37 de grade Celsius. Pe litoral va fi cel mai bine. Briza mai domoleşte puţin fierbinţeala, iar temperaturile nu vor depăşi pragul de 30 de grade Celsius.

Si in zona litoralului vremea va fi frumoasa, cerul senin. Temperaturile maxime vor ficuprinse intre 27-30 grade.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Dacă plecaţi în concediu, în Europa, să ştiţi că există riscul să daţi tot de arşiţă. În vestul și centrul continentului se vor înregistra temperaturi de peste 37-38 de grade.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`