Nereguli GRAVE la spitalul de la Săpoca. Pintea: Sunt pacienți care NU au ce să caute acolo. Avem o problemă! (VIDEO)

Nereguli GRAVE la spitalul de la Săpoca. Pintea: Sunt pacienți care NU au ce să caute acolo. Avem o problemă! (VIDEO)
Foto: Captură B1 TV

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, spune că la spitalul de psihiatrie de la Săpoca, acolo unde un individ a ucis 5 oameni şi a rănit alţi 8, sunt o mulţime de nereguli. De la internarea pacienţilor şi până la modul în care li se administrează tratamentele sau în care sunt împărţiţi în saloane.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

“Am fost acolo, și împreună cu cei din Corpuld e control, am analizat strict evenimentele de sâmbătă spre duminică noaptea. În afară de asta, am mai constata niște lucruri care trebuiesc verificate mai amănunțit, cum ar fi: patologia pentru care pacienții din salonul 206 au fost internați. Erau pacienți sedați, dar în vârstă. erau pacienți mai multde paleație, nu neapărat de zona psihiatrică. Repet, aceste lcururi ne-au atras atenția. Eu vreau să văd cum au fost internați acei pacienți. Dacă au trecut prin camera de primiri urgențe și nu au fost verificați, ci doar trimiși spre Săpoca, atunci s-ar putea să avem o problemă”, a spus Sorina Pintea la Digi24.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

De asemenea, ministrul Sănătăţii spune că pacientul ucigaş a fost internat într-o secţie care nu beneficiază de supraveghere specială, deşi prezenta potenţial agresiv.

Sorina Pintea a mai precizat că plângerea penală pe care o va face privește tot personalul care era de serviciu în noaptea respectivă, iar acuzația este de neglijență în serviciu.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`