Alexandru Cumpănașu, din nou la Parchetul General: ‘Voi depune plângere penală pentru amenințările pe care le-am primit’

Alexandru Cumpănașu, din nou la Parchetul General: 'Voi depune plângere penală pentru amenințările pe care le-am primit'

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, se va prezenta luni la Parchetul General, unde, printre altele, va depune o plângere penală pentru amenințările pe care susține că le-a primit în ultima perioadă.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

„Astăzi, la ora 12.00, mă voi afla la Parchetul General pentru a adăuga informații care să ajute procurorii să facă lumină în cazul Alexandrei, dar și cu privire la alte persoane care mi-au adus la cunoștință infracțiuni similare comise asupra altor fete. Cu această ocazie voi depune plângere penală și pt amenințările primite la adresa mea în ultima perioadă”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Între timp, continuă ancheta în cazul Caracal. Luni, sunt așteptați la audierile de la DIICOT mai mulţi oameni care au avut legături cu Gheorghe Dincă, dar şi Remus Rădoi, cel pus de Poliţie să găsească maşina criminalului. În paralel, la casa lui Dincă merg înainte căutările probelor. Anchetatorii au început deja să sape prin curtea bărbatului. (Detalii AICI)

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Urmăriți B1TV.ro și pe
`