Incendiar! Gheorghe Dincă a făcut ravagii în celulă! Și-a ieșit din minți când a vrut să se uite la televizor! E strigător la cer…

Incendiar! Gheorghe Dincă a făcut ravagii în celulă! Și-a ieșit din minți când a vrut să se uite la televizor! E strigător la cer...

Informații incendiare au ieșit la iveală despre comportamentul lui Gheorghe Dincă în celulă! ”Monstrul din Caracal” își manifestă, permanent, ”nemulțumirea” din cauză că nu beneficiază de un tratament ”preferențial”, scrie cancan.ro.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Dorește să aibă acces la televizor și, suplimentar, este supărat pentru că apa pe care o primește – apă de la robinet, ceea ce îl nemulțumește suplimentar – este… caldă.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Surse din poliţie – citate deRomânia TV– au declarat că i-au acordat lui Gheorghe Dincă toate condiţiile pentru statutul pe care îl are în acest moment în arestul IPJ Olt, însă suspectul continuă să fie nemulțumit de modul în care este tratat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`