Situație INCREDIBILĂ în Gorj: O elevă EMINENTĂ de 13 ani a rămas GRAVIDĂ cu unul dintre angajații tatălui ei

Situație INCREDIBILĂ în Gorj: O elevă EMINENTĂ de 13 ani a rămas GRAVIDĂ cu unul dintre angajații tatălui ei

O elevă eminentă din Gorj a rămas gravidă la doar 13 ani. Părinții au mers la școală și au discutat cu profesorii, spunând le-au spus că ei o vor susține pe fată pentru ca aceasta să păstreze copilul. Totodată, părinții au declarat că doresc ca fata să își continue studiile.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Surpriza cea mai mare a venit atunci când s-a aflat și cine este tatăl copilului. Tânărul de 22 de ani este chiar unul dintre angajații tatălui ei, scrie cancan.ro.

La scurt timp după ce a împlinit vârsta de 14 ani, secretul copilei s-a aflat. Părinții elevei de clasa a VII-a – Liceul Tehnologic din Roșia de Amaradia – au discutat cu directarea unității de învățământ și cu diriginta elevei această situație. Bineînțeles, conducătorii școlii au informat Poliția despre situația elevei, iar tânărul de 22 de ani care a lăsat-o însărcinată va fi cercetat pentru sex cu un minor.
PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Mama fetei a sunat diriginta, pe domnișoara Mihaela Aniniș, și i-a spus că fiica ei este gravidă în lună mai mare și nu poate face întrerupere de sarcină, spunându-i că familia este de acord ca fata să păstreze sarcina iar ea să își termine școala. Fata, de altfel, este o elevă foarte foarte bună, este liniștită, cuminte și nu se aștepta nimeni la asta. Provine dintr-o familie bună, băiatul locuiește în vecini, are 22 de ani. Am vorbit cu șeful de post din Roșia de Amaradia care mi-a spus că poliția se va autosesiza deoarece fata e minoră iar băiatul este major și chiar dacă familiile se înțeleg fapta nu poate fi negată”, a declarat directoarea.

Cazul s-a petrecut în primăvara anului trecut, iar minora a împlinit, anul acesta, 15 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`