Gheorghe Dincă a izbucnit în lacrimi la percheziţii! Criminalul din Caracal a făcut declarații șocante! Trimitea femei în Italia pentru…

Gheorghe Dincă a izbucnit în lacrimi la percheziţii! Criminalul din Caracal a făcut declarații șocante! Trimitea femei în Italia pentru...

Gheorghe Dincă ar fi izbucnit în lacrimi în timpul perchezițiilor efectuate sâmbătă.

Potrivit unor surse citate de Antena3, sâmbătă, prezent la percheziţiile care s-au desfăşurat în curtea casei sale, Gheorghe Dincă le-ar fi declarat anchetatorilor că este cuprins de regrete şi că suferă, dată fiind situaţia în care se află.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

De asemenea, inculpatul le-ar mai fi spus anchetatorilor că regretă ceea ce a făcut, că îşi iubeşte copiii şi că la începutul anchetei a minţit. Acum, Gheorghe Dincă ar fi menţionat că vrea să plătească pentru faptele sale, aşa cum se cade.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

În aceeaşi zi, conform surselor citate de RomâniaTV, Gheorghe Dincă ar fi mărturisit că nu este parte a unei reţele de trafic de persoane, ci că, în trecut, ar fi trimis mai mulţi muncitori în Italia, contra sumei de 500 de euro. Însă, ar fi spus el, odată ce muncitorii ajungeau acolo, cunoştinţele sale le găseau de muncă. Ar fi vorba şi despre mai multe femei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`