Bunicul Luizei Melencu, după eșecul de moment de la INML: Am fost mințiți și învârtiți. Anchetatorii au știut din prima clipă că Luiza a fost răpită

Bunicul Luizei Melencu, după eșecul de moment de la INML: Am fost mințiți și învârtiți. Anchetatorii au știut din prima clipă că Luiza a fost răpită
Foto: Facebook/Luiza Mihaela

Bunicul Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în aprilie, acuză autoritățile că i-au „mințit” și „învârtit” familia în cadrul acestei anchete, în contextul în care INML a anunțat, sâmbătă dimineață, că nu a putut evidenția niciun profil ADN în urma primei analize asupra oaselor găsite în pădurea din Caracal.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

„INML și-a dat seama în 12- lea ceas că nu procedează corect. Ce să înțelegem, numai anomalii, numai tâmpenii, numai prostii. Domnul Tonel Pop e în permanent contact cu organele de anchetă și a spus că ne contactează dacă apare ceva. Să le fie rușine, sunt plătiți să își facă datoria. În dosarul nostru am fost mințiți, învârtiți. Spun pe proprie răspundere că ei au știut din prima clipă ce se întâmplă la Caracal, ca Luiza a fost răpită”, a declarat bunicul Luizei, potrivit stiripesurse.ro.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Așadar, Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a anunțat că, după ce au fost analizate rămășițele găsite în pădurea din Caracal, nu s-a putut evidenția niciun profil ADN, informează DIICOT, printr-un comunicat. (Detalii AICI)

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră