Un nou caz HALUCINANT. Un operator  de la 112 i-a fi spus unei tinere care a cerut ajutor că nu mai sunt echipaje disponibile: ‘Asta este legislația. La revedere!’

Un nou caz HALUCINANT. Un operator  de la 112 i-a fi spus unei tinere care a cerut ajutor că nu mai sunt echipaje disponibile: 'Asta este legislația. La revedere!'

Un nou caz revoltător în care este implicat un operator de la 112. Toturl s-a întâmplat în județul Vrancea, acolo unde o fată de 18 ani a sunat la numărul unic de urgență pentru a cere ajutorul autorităților după ce a fost șicanată în trafic de o mașină, informează Realitatea Tv.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Tânăra a fost urmărită până acasă, iar ulterior mașina în care se aflau mai mulți indivizi a oprit în fața locuinței sale.

Speriată, fata a sunat la 112, iar operatorul i-a spus că nu poate ajunge nimeni la ea pentru că nu mai sunt echipaje disponibile.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Potrivit sursei citate, purtător de cuvânt IPJ Vrancea, Paula Enache, a susținut că la Poliția județului Vrancea există un deficit de personal, iar dacă se va constata că în acest caz un angajat nu și-a făcut treaba, se vor lua măsurile legale.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ…

Redăm, mai jos, trasncrierea discuției dintre fată și operatorul de la 112:

Fata: Și cât timp ar trebui să aștept ca să pot pleca?

Dispecer: Habar nu am! Poate dura jumătate de oră, poate dura o oră, poate dura 20 de minute sau poate dura 3 ore. Habar nu am! Doamnă, domnișoară, să nu credeți că ei au altă treabă decât munca de poliție! Sunt la un caz unde cineva era amenințat cu un cuțit că este omorât. Adică trebuiau să fie acolo…

Fata: Toate echipajele?

Dispecer: Nu toate, doamnă. V-am dat exemplu doar de unul. Asta este legislația. La revedere!

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră