Un PREOT și un POLIȚIST și-au BĂTUT SOȚIILE până le-au băgat în SPITAL! Declarațiile ȘOCANTE ale medicilor

Un PREOT și un POLIȚIST și-au BĂTUT SOȚIILE până le-au băgat în SPITAL! Declarațiile ȘOCANTE ale medicilor

Medicii de la Primiri Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi se confruntă, zi de zi, cu cazuri foarte grave de agresiune domestică.

Spre exemplu, în noaptea de marți spre miercuri, trei femei au ajuns ’la urgențe’ după ce au fost bătute.

ULTIMA ORĂ! „ALEXANDRA MĂCEȘANU TRĂIEȘTE. PROBELE VOR TRIMITE ANUMITE PERSOANE LA PUȘCĂRIE”. ANUNȚUL FĂCUT DE FAMILIA TINEREI (GALERIE FOTO)

Una dintre ele le-a spus medicilor că soțul ei este preot, iar cealaltă că e polițist. Cea de a treia victimă le-a povestit medicilor că a fost bătută de tatăl ei.

„O pacientă de 44 de ani a declarat că a fost agresată de către soţ, prezenta contuzii multiple, echimoze multiple şi traumatism vertebro-medular la nivelul coloanei cervicale, fără interesare mielică, după examenul clinic şi explorările paraclinice. A doua pacientă, 46 de ani şi ea prezenta echimoze la nivelul membrelor, la nivel lombar, pacienta a fost de asemenea evaluată în urgenţă, tratată cu recomandări de a consulta medicul în ambulator şi de a continua tratamentul la domiciliu. Ambele paciente au plecat către locul de muncă”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef al UPU SMURD Iaşi, potrivit ziarulevenimentul.ro/

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU …E EXTREM DE DUREROS

Niciuna nu a avut nevoie de internare. Rămâne de văzut dacă acestea vor depune plângere la poliție împotriva agresorilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră