Dan Cămârzan nu va fi dus la închisoare, ci la un spital de psihiatrie. Omul de afaceri din Brașov este acuzat că și-a ucis bunica în primăvara acestui an

Dan Cămârzan nu va fi dus la închisoare, ci la un spital de psihiatrie. Omul de afaceri din Brașov este acuzat că și-a ucis bunica în primăvara acestui an

Dan Cărmâzan, omul de afaceri brașovean judecat pentru că și-a ucis bunica, nu va merge la închisoare, ci va fi internat într-un spital de psihiatrie, după ce o comisie medico-legală din București a stabilit că nu are discernământ, potrivit digi24.ro.

SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI, DE DURERE! DIN PĂCATE, A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Tribunalul Brașov a revocat măsura arestării preventive, care fusese luată împotriva lui Dan Cămârzan, și a dispus, în schimb, internarea sa forțată. Decizia nu este definitivă.

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

Așadar, Dan Cămârzan, un om de afaceri din Brașov, este acuzat că și-a ucis bunica, în vârstă de 93 de ani, pe 6 mai 2019. El a fost arestat preventiv chiar a doua zi.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

„Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineaţa zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de violenţe fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună. Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov – Serviciul de Investigaţii Criminale”, preciza Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

În anul 2010, Dan Cămârzan, care are afaceri în lumea imobiliară, era inclus în Topul Forbes, cu avere estimată la peste 29 de milioane de euro. În 2017 a intrat în atenţia opiniei publice după ce a pornit pe canalul său de YouTube un serial intitulat „I am God”.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`