TRAGEDIE! Un copil a murit înecat, iar un altul a fost transportat de urgență la spital

TRAGEDIE! Un copil a murit înecat, iar un altul a fost transportat de urgență la spital

Tragedie fără margini într-o familie din Tulcea. Cei doi copii ai familiei au plecat la scăldat, însă nenorocirea s-a întâmplat chiar pe marginea apei. Din păcate, unul dintre minori s-a înecat, iar celălalta fost transportat de urgență la spital, spre disperarea părinților, care s-au văzut neputincioși în fața tragediei care i-a lovit.

S-A TERMINAT! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DUREROS! VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP: ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Copilul de 13 ani s-a înecat în Lacul Ciuperca, acolo unde mersese cu o saltea alături de fratele său. Din neatenție cei doi au căzut de pe saltea în apă.

.La fața locului au ajuns de urgență salvamarii care au intervenit imediat, dar din păcate au reușit să-l salveze numai pe unul dintre copii, scrie spynews.ro.

ADIO, MIOARA ROMAN! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI: NU S-A SIMȚIT PREA BINE…

Cel de-al doilea copil a fost găsit de către salvamari la 10 metri de mal, iar în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a răspuns la manevrele de salvare și a fost declarat decedat.

„Unul din cei doi copii gemeni a suferit un atac de panică şi a fost transportat la spital. În cazul celui de-al doilea s-au efectuat toate manevrele de resuscitare”, a afirmat managerul general al SJA, despre cazul celor 2 copii.

Până în acest moment nu se știe în ce stare se află cel de-al doilea copil pe care salvamarii au reușit să-l scoată la timp la suprafață.Acesta a fost dus de urgență la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`