Tudor Chirilă, apel la un an de la protestul din 10 august: ”Există niște vinovați care trebuie să plătească”

Tudor Chirilă, apel la un an de la protestul din 10 august: ”Există niște vinovați care trebuie să plătească”
Foto: Tudor Chirilă / Instagram

La un an de la protestul din 10 august 2018, Tudor Chirilă, prezent și el în Piața Victoriei din București a ieșit din nou public, pe pagina sa de Facebook și și-a spus nemulțumirile.

După violențele extreme de anul trecut, anul astă, pe 10 august, oamenii s-au adunat din nou în Piata Victoriei, Cum era de așteptat, printr ei se afla și Tudor Chirilă.

De data aceasta, au fost peste 20.000 de persoane, însă, din fericire, manifestația nu s-a încheiat cu evenimente violente. Oamenii au fost pașnici, iar autoritățile, se pare că, anul acesta s-au bazat pe ”dialog”.

Deși a fost un protest liniștit, Tudor Chirilă nu a uitat ce s-a întâmplat în 2018 și vrea ca vinovații să plătească pentru măcelul de anul trecut.

”Există niște vinovați care trebuie să plătească. Dacă abuzezi de drepturile cetățenilor atunci trebuie să demisionezi. Eu mă aflu în Piața Victoriei ca să îmi amintesc de ce s-a întâmplat anul trecut, să întăresc ideea că avem nevoie de un stat normal, de justiție și să luptăm împotriva corupției. Speranța este că poate cândva țara asta se poate îndrepta”, spune Tudor Chirilă în video-ul postat pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`