Căutările în cazul Caracal s-au reluat după obţinerea unui nou mandat de percheziţii. Gheorghe Dincă: ‘Ce frumos că-mi faceți curat, că tot vreau să-mi vând casa’

Căutările în cazul Caracal s-au reluat după obţinerea unui nou mandat de percheziţii. Gheorghe Dincă: 'Ce frumos că-mi faceți curat, că tot vreau să-mi vând casa'
Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Anchetatatorii au relurea sâmbătă căutările în locuinţa lui Gheorghe Dincă pentru a descoperi noi probe care să îl lege pe acesta de dispariţia celor două fete sau chiar de alte crime. Aceştia au obţinut un nou mandat de percheziţii după ce primul a expirat sâmbătă

Urmează ca polițiștii să spargă gropile de ciment, acele gropi care ar putea să aducă noi dovezi pentru finalizarea anchetei. Din locuința inculpatului Dincă au fost ridicați saci întregi cu lucruri aruncate printre gunoaie.

Anchetatorii au găsit urme de sânge pe o pereche de pantaloni, pe un training și pe o pereche de pijamale, urme care urmează să fie analizate pentru a stabili dacă sângele găsit este uman.

Tonel Pop, avocatul familiei Luiza Melencu, a dezvăluit că suspectul crimelor din Caracal a avut şi un mesaj ironic pentru anchetatori cu ocazia reluării căutărilor în casa sa.

„A zis . Şi casa, zice, îţi intru peste ea, şi atunci s-a cam intristat. Eu am înţeles ceva din asta!”, a susţinut Tonel Pop.

Pe 24 iulie, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, a dispărut după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”.

Minora a sunat de trei ori la numărul de urgenţă 112, spunând că a fost sechestrată de un bărbat, însă autorităţile nu au reuşit să identifice locul în care se afla. Anchetatorii au început percheziţia domiciliară la locuinţa lui Gheorghe Dincă, un bărbat în vârstă de 66 de ani, în dimineaţa zilei de 26 iulie, la aproximativ 19 ore de la apelul fetei.

Ulterior, bărbatul a recunoscut că a comis două crime şi a incinerat apoi cadavrele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`