‘Discotecă’ Teodorovici vrea să se REDUCĂ numărul de ore la anumite MATERII pentru elevi. Reprezentant al sindicatelor din educație: ‘Vă puneți probleme că nu mai aveți cercetare? V-ați gândit că bate vântul la facultățile de fizică, chimie?’

'Discotecă' Teodorovici vrea să se REDUCĂ numărul de ore la anumite MATERII pentru elevi. Reprezentant al sindicatelor din educație: 'Vă puneți probleme că nu mai aveți cercetare? V-ați gândit că bate vântul la facultățile de fizică, chimie?'

Eugen ‘Discotecă’ Teodorovici își lărgește aria de competențe și se implică în educația copiilor români. Ministrul Finanțelor a declarat că dorește să se reducă numărul de ore la anumite materii.

AU APĂRUT IMAGINI EXPLOZIVE DE LA NUNTA ANULUI! ASTA E PREA DE TOT

„Putem agrea să reducem (numărul de ore n.r.), ceea ce și părinții și elevii și cred că și Ministerul Educației își doresc, ca numărul de ore pe anumite materii care nu se justifică… Să nu mai încărcăm elevii atât de mult. Cumva se dorește acest lucru cu adevărat?”, a spus Teodorovici, în cadrul unei întâlniri publice, potrivit Hotnews.

ADIO, MIOARA ROMAN! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI: NU S-A SIMȚIT PREA BINE…

Teodorovici nu a precizat însă la ce materii se referă.

În replică, un reprezentant al sindicatelor din educațiea spus că multe ore de la materiile chimie, fizică, biologie au fost scoase în favoarea altora, “mai importante și mai ușoare”.

SCANDAL MONSTRU ÎNTRE ANDREEA MARIN ȘI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RĂZBOIUL

“Vă puneți probleme că nu mai aveți cercetare? V-ați gândit cumva, pe la facultățile de fizică, efectiv bate vântul pe acolo? Că nu mai calcă nimeni? La lucrul ăsta v-ați gândit?”, a spus acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`