Ancheta privind cazul Caracal: Investigatorii iau în calcul dărâmarea casei lui Gheorghe Dincă pentru a căuta noi probe

Ancheta privind cazul Caracal: Investigatorii iau în calcul dărâmarea casei lui Gheorghe Dincă pentru a căuta noi probe
Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

S-au împlinit două săptămâni din momentul în care Gheorghe Dincă a fost capturat de către autorităţi. După numeroase zile de căutări prin curtea şi case principalului suspect privind dispariţia Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, anchetatorii iau acum în calcul inclusiv folosirea buldozerul și escavatorul ca să caute sub casă și în pereți, scrie Libertatea.

Propunerea vine de la procurorul DIICOT care se ocupă de caz Adina Albu, ca urmare a suspiciunile că ar putea găsi mai multe ascunzători la care nu au acces în prezent.

Una dintre reținerile procurorilor ține însă de faptul că o astfel de mișcare radicală precum dărâmarea casei ar putea să întrețină teoria conspirației, pentru că publicul o poate percepe mai degrabă drept o încercare de mușamalizare, decât una de a afla adevărul sub orice piatră.

Mandatul în baza căruia s-au făcut percheziţiile până acum expiră sâmbătă. Între timp, vineri, au loc noi audieri la Poliţia Caracal. Vecinii lui Dinca sunt în faţă procurorilor. Toţi vor fi nevoiţi să predea telefoanele anchetatorilor deoarece există suspiciuni că acestea ar fi fost folosite de suspect pentru a suna la rudele Alexandrei şi ale Luizei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`