CRIME ÎN CARACAL! Cercetări reluate la casa groazei: Vecinii lui Dincă, AUDIAȚI. Toate telefoanele, predate anchetatorilor (VIDEO)

CRIME ÎN CARACAL! Cercetări reluate la casa groazei: Vecinii lui Dincă, AUDIAȚI. Toate telefoanele, predate anchetatorilor (VIDEO)

S-au reluat căutările de probe noi în casa lui Gheorghe Dincă. Mandatul în baza căruia s-au făcut percheziţiile până acum expiră sâmbătă.

Între timp, au loc noi audieri la Poliţia Caracal. Vecinii lui Dinca sunt in fata procurorilor. Toti vor fi nevoiti să predea telefoanele anchetatorilor deoarece exista suspiciuni că acestea ar fi fost folosite de suspect pentru a suna la rudele Alexandrei şi ale Luizei.

LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEAȚA! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

La două săptămâni de la demararea cercetărilor în cazul de crimă de la Caracal anchetatorii au chemat mai mulți vecini ai lui Gheorghe Dincă la audieri. Procurorii DIICOT verifică acum toate pistele. Este vorba despre vecini pe care suspectul îi primea deseori în curte și erau mai apropiați de acesta. Li se vor lua probe biologice, dar și amprente. Unul dintre ei a fost si ieri la audieri dupa ce a sustinut că a primit de la Dinca o cartelă preplătită. Pe acest număr – a spus bărbatul – Dincă l-ar fi sunat în seara dispariţiei Alexandrei.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

“Este normal sa fie chemati vecinii, vecinii trebuiau de la inceput chemati, pentru ca ei pot oferi date extraordinar de valoroase legate de comportamentul lui, cu cine a vorbit, cine a mai venit in curte, ei cunosteau toata personalitatea acestui criminal, ce aceea el era foarte singur, ei lucrau doua trei-zile si apoi plecau, tocmai din cauza acestui comportament al lui”, a declarat Andrei Banu, fost polițist de investigații criminale.

Criminalul din Caracal a ajuns vineri dimineață, la Casa Ororilor, pentru o nouă zi de percheziții.

LACRIMI AMARE PENTRU MIHAI CONSTANTINESCU! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEAȚA! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Este a opta zi de percheziții, asta după ce timp de două săptămâni nu prea s-a făcut nimic în acest caz. Anchetatorii au adus si un un buldoexcavator. Intre timp gunoiele au fost luate cu un tractor.

“Aici este un şantier arheologic în care avem oseminte, se face tot ce trebuie ca la o cercetare arheologica, arheologia judiciara criminala, antropologie, din aceste fragmente osoae pe langa ca se extrage adn+ul se mai pot stabili multe date, varsta, dieta tot, aceste fragmente osoase ajuta la o reconstructie a trupului cat de cat”, a declarat Andrei Banu, fost polițist de investigații criminale.

S-A TERMINAT! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL DUREROS! VIOREL LIS ȘI-A DAT OCHII PESTE CAP: ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Analiza datelor recuperate de pe dispozitivele electronice ale lui Gheorghe Dincă va continua şi în zilele următoare. Tot atunci sunt aşteptate şi rezultatele ADN ale fragmentelor osoase ridicate de anchetatori din pădurea de lângă Caracal – acolo unde suspectul susţine că a aruncat rămăşiţele Luizei Melencu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`