Horia Constantinescu, numit în fruntea Protecției Consumatorului. Cine este noul șef ANPC, nepot al unui istoric marxist și naș de cununie al lui Andrei Năstase

Horia Constantinescu, numit în fruntea Protecției Consumatorului. Cine este noul șef ANPC, nepot al unui istoric marxist și naș de cununie al lui Andrei Năstase
Foto: ANPC - CJPC Constanta

Horia Constantinescu, șeful Oficiului pentru Protecția Consumatorului Constanța, a fost numit joi în fruntea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, la propunerea premierului Viorica Dăncilă, potrivit g4media.ro.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

Horia Constantinescu, în vârstă de 45 de ani, este cunoscut pentru că, din vechea postură, a închis restaurante celebre din oraș și stațiunea Mamaia, a sancționat Mc Donald’s și a amendat Primăria Constanța pentru starea în care se aflau locurile de joacă din oraș.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Horia Constantinescu este nepotul lui Miron Constantinescu, istoric și sociolog marxist care a contribuit la instaurarea comunismului în România, fost președinte al Marii Adunări Naționale. Miron Constantinescu este cel care a încercat să-l răstoarne pe Gheorghe Gheorghiu Dej, în 1956, după ce Hrușciov a denunțat staliniștii, scrie g4media.ro.

SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI, DE DURERE! DIN PĂCATE, A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Noul șef al ANPC este nașul de cununie al lui Andrei Năstase. Acesta din urmă a și botezat unul dintre copiii lui Constantinescu. Horia Constantinescu a recunoscut că este prieten cu doi dintre bărbații care l-au apărat pe Liviu Dragnea, în deja celebrul episod cu Liviu Dragnea la ÎCCJ, precizând că aceștia au fost judecați incorect doar pe baza aspectului fizic.

Horia Constantinescu a declarat pentru G4Media.ro că va își va exercita noua funcție cu aceeași fermitate cu care a făcut-o și la malul mării și că va „multiplica modelul Constanței de 42 de ori”.

„Încerc să facem din această autoritate ceea ce ar trebui să fie, așa cum am făcut și la Constanța. Deseori, în cadrul acțiunilor de control fermitatea a fost confundată cu agresivitatea. Agresivitatea e o formă de frustrare și în ce mă privește nu e cazul. Eu am acționat întotdeauna cu fermitate. Iar la cei 45 de ani ai mei e greu să mă mai schimb. Poate numai în bine. Așa că vom implementa în teritoriu ceea ce a ieșit bine la Constanța. Vom multiplica de 42 de ori modelul Constanței. Am format o echipă grozavă acolo, am și ales pe cineva despre care mi-aș dori să îmi ia locul, e cineva care mi-a ținut locul de fiecare dată când lipseam. Dar eu cred cu tărie în întreaga echipă pe care mi-am format-o în Constanța”, a declarat Horia Constantinescu pentru g4media.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul