Alexandru Cumpănaşu, noi detalii din ancheta din Caracal: Numărul de telefon al Alexandrei a fost portat pentru ca să se poate vedea traseul parcurs

Alexandru Cumpănaşu, noi detalii din ancheta din Caracal: Numărul de telefon al Alexandrei a fost portat pentru ca să se poate vedea traseul parcurs
Foto: captură B1tv

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei de 15 ani răpită şi ucisă de către Gheorghe Dincă, a anunţat, miercuri, că, la sfatul colegilorAlexandrei, a fost portatnumărul de telefon al fetei pentru ca astfel să poate avea acces la informaţiile privind traseul parcurs de către aceasta.

Aceste declaraţii făcute de Alexandru Cumpănaşu vin în contextul în care acesta a arătat că statul român nu este capabil să pătrundă în telefonul fetei pentru a obţine informaţii deoarece nu se ştie parola pe care aceasta îl avea.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

„Audierea a avut ca subiect modalitatea de deschiderea a telefonului Alexandrei. Să clarifice de ce a fost portat numărul de telefon pe o altă cartelă și dacă se constituie parte civilă în proces. Cu privire la parola telefonului, fiind un smartphone nu o știau. Avem de-a face cu o adolescentă de 15 ani a cărei intimitate trebuie să o știe ea. Când avem un stat care nu poate intra într-un telefon.

ADIO, MIOARA ROMAN! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI: NU S-A SIMȚIT PREA BINE…

Al doilea aspect care mi s-a părut important este portarea acelui număr care a fost făcut la inițiativa colegilor și a mea, și din cauză că anchetatorii nu au fost în stare să găsească telefonul am decis să portăm numărul pentru a vedea traseul Google Drive și a vedea unde a fost”, a declarat Cumpănașu.

NUNTA ANULUI ÎN ROMÂNIA! SIMONA HALEP A FOST DATĂ DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`