Peugeot 301 – sedan-ul compact destinat piețelor emergente, anunțat oficial (FOTO)

Peugeot a lansat primele fotografii și detalii ale noului model 301, care va fi prezentat în premieră mondială în toamnă, la Salonul Auto de la Paris. Sedan-ul compact a fost creat special pentru piețele emergente și este primul model care folosește noile denumiri ale mărcii franceze.

Peugeot 301 măsoară 4440 cm lungime, are o capacitate de încărcare a portbagajului de 506 litri și a fost astfel conceput încât să poată face față condițiilor de trafic și climei mai multor țări, relatează Worldcarfans.com. Toate motorizările sunt reprezentate de unități cu trei cilindri cu puteri și litraje diferite pornind de la cea de bază VTI de 1,2, care dezvoltă 71 cp / 52 kW până la propulsorul de top VTI de 1,6 litri care produce 115 cp / 85 kW. Va fi disponibil și un propulsor diesel HDi de 1,6 litri, cu o putere de 92 cai / 92 kW).

Noul model va intra inițial în showroom-urile din Turcia, în luna noiembrie, iar la scurtă vreme va ajunge și pe restul piețelor europene. Prețul lui Peugeot 301 nu a fost făcut public.



Urmăriți B1TV.ro și pe
`