EXCLUSIV // IMAGINEA ZILEI: Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, alături de controversatul Remus Rădoi ‘CODIȚĂ’ într-o emisiune TV (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV // IMAGINEA ZILEI: Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, alături de controversatul Remus Rădoi 'CODIȚĂ' într-o emisiune TV (FOTO, VIDEO)

EXLUSIV ONLINE //Ies la iveală detalii inedite despre personajele principale ale momentului în cazul tragediei de la Caracal. Tonel Pop, avocatul care reprezintă acum familia Luizei Melencu, una din victimele lui Gheorghe Dincă, aper în emisiunea TV a controversatului afacerist Remus Rădoi, patron al unei firme de securitate numit des în presa locală drept „un interlop” care face legea în judeţul Olt şi se războieşte cu clanul Oacă.

Imaginea cu cei doi vine provine dintr-o emisiune a televiziunii 6TV, emisiune pe care Remus Rădoi o găzduia și în care avocatul Tonel Pop era invitat.

Astfel, cel puțin într-o emisiune încărcată pe Youtube în martie 2017, Remus Rădoi discută cu Tonel Pop despre traseism politic, alegeri prezidenţiale sau orientarea estică a guvernului Ponta.

Detalii despre acest subiect pot fi urmărite și în emisiunea „Se întâmplă acum„, realizată de jurnalistul Tudor Barbu pe B1 TV.

Dacă Tonel Pop a ajuns acum să reprezinte familia Luiza Melencu şi să fie foarte vocal în spaţiu public privind ancheta, Remus Rădoi se află în centrul altui scandal pornit de acest caz.

Potrivit Libertatea, Poliţia a apelat la Remus Rădoi pentru a afla adresa unde a fost dusă Alexandra. Numai că acesta i-a trimis pe poliţişti la casa unui clan rival, pentru a-şi regla propriile conturi.

Comisarul șef Nicolae Alexe, cel care a coordonat acțiunea de căutare, a apelat la Remus Rădoi ”Codiță”, șeful unei rețele, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie, arată sursa citată.

Libertatea a publicat o serie de conversații de pe WhatsApp dintre polițistul Alexe și Rădoi ”Codiță”, care arată că polițistul i-a trimis acestuia două numere de telefon, întrebându-l dacă știe ale cui sunt, precum și datele mașinii suspectului. Iar interlopul i-a spus că o mașină identică se află în parcarea unui supermarket.

Remus Radoi, zis Codita, este un personaj controversat în zonă, implicat în scandaluri violente cu grupările de romi. De altfel, AICI puteți vedea cu Remus Rădoi „Codiță” cu un pistol în mijlocul străzii, într-un conflict din Caracal.

Emisiunea lui Remus Rădoi în care îl are invitat pe Tonel Pop

Urmăriți B1TV.ro și pe
`