HALUCINANT! A fost jefuită de doi minori în propria locuință

HALUCINANT! A fost jefuită de doi minori în propria locuință

O femeie din Sibiu a fost jefuită, sâmbătă, de doi minori.

Adolescenții, cu vârste de 16 și 17 ani, au intrat în casa victimei înainte de sosirea acesteia la propria locuință și i-au sustras geanta imediat după ce aceasta a intrat pe ușă.

DOLIU LA ANTENA 3! A MURIT ÎN TIMP CE SE AFLA ÎN DIRECT! E TRAGEDIA MOMENTULUI

Autoritățile i-au reținut pe cei doi băieți cu domiciliul stabil în județul Mureș, locuind fără forme legale în municipiul Sibiu.

LIDIA BUBLE, GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN A PRINS-O ÎN FAPT! AVEM IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (GALERIE FOTO)

Cei doi sunt bănuiți că, la data de 3 august, în jurul orei 21:45, ar fi forțat ușa de acces într-o locuință din municipiul Sibiu imediat după ce o femeie ar fi intrat în apartament și i-ar fi smuls acesteia poșeta din mână, fugind apoi într-o direcție necunoscută, relatează Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro.

LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! BIATA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ (GALERIE FOTO)

În geantă, femeia avea suma de aproximativ 4.700 de euro.

În caz, minorii au fost reținuți 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră