Protest cu cântec: Pianistul Davide Martello și-a anulat concertele pentru a veni la manifestația din 10 august, în Piața Victoriei!

Protest cu cântec: Pianistul Davide Martello și-a anulat concertele pentru a veni la manifestația din 10 august, în Piața Victoriei!

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentațiile susținute în mai multe zone de conflict din lume, a anunțat pe contul său de Facebook că își anulează concertele din Germania pentru a participa la mitingul programat pentru10 august în Piața Victoriei.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)
„Îmi pare rău că trebuie să-mi anulez concertele următoare din Germania. Este un protest mare în 10 august în București împotriva corupției din România. Anul trecut, în cadrul unei manifestații pașnice similare, poliția a folosit gaze lacrimogene împotriva propriul popor, vreau să îi ajut de această dată astfel încât să se poată ascunde în spatele pianului meu în cazul în care poliția folosește din nou gaze lacrimogene”, se arată în mesajul acestuia.

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

Cunoscutul pianist a fost în Piața Victoriei și pe 8 septembrie 2018, la o lună după protestul masiv din 10 august.

Davide Martello a devenit cunoscut după ce şi-a dus pianul în multe zone de conflict din lume, precum Piaţa Taksim din Istanbul, Bataclan sau Afganistan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul