Doi turiști au avut parte de șocul vieții atunci când s-au cazat în Eforie Nord: ”Când ne-am întors ce să vezi…”

Doi turiști au avut parte de șocul vieții atunci când s-au cazat în Eforie Nord: ”Când ne-am întors ce să vezi...”

Doi turiștiauavut parte de un șoc imens.

Pnetru că nu puteau să se bucure de mai multe zile la malul mării, un cuplu a decis să caute cazare doar pentru o noapte, atunci când au ajuns în Eforie Nord.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

Nu le-a fost greu să găsească un loc unde să stea, pentru că au fost abordați de o gazdă care le-a oferit o camera la prețul de 150 de lei pe noapte. Însă, ce au găsit acolo i-a lăsat mască pe cei doi, care au făcut toul public pe Facebook.

Am fost abordat de o gazdă pentru a ne oferi cazare. Eu şi soţia nu puteam sta decât pentru o noapte şi am acceptat pentru preţul de 150 de lei. Am făcut duş, am ieşit pe afară şi când ne-am întors ce să vezi mişună de gândaci“, a scris bărbatul revoltat pe Facebook, scrie cancan. ro.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Turișii au plecat rapid din locuință, chiar dacă era noapte, imediat după ce câțiva copii au intrat peste ei în casă. Casa fiindsituată într-o curte comună cu mai multe locuinţe naţionalizate.

Din păcate, acest caz nu este singural pe litoralul românesc, mizeria existând chiar și la unele hoteluri cu multe stele sau în restaurante bine cotate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul