Președintele SUA condamnă rasismul, după masacrele din weekend. Donald Trump: `Ura otrăvește mintea, răvășește inima și devorează sufletul`

Președintele SUA condamnă rasismul, după masacrele din weekend. Donald Trump: `Ura otrăvește mintea, răvășește inima și devorează sufletul`
foto: Hepta.ro / Abaca Press / Pool/ABACA

Președintele american Donald Trump a propus, luni, reguli mai stricte de monitorizare a Internetului, implementarea de reforme în sectorul sănătății mentale, dar și o gamă mai largă de activități criminale pentru care să fie aplicată pedeapsa cu moartea, pe fondul masacrelor din Texas și Ohio, care s-au soldat cu moartea a 29 de persoane, potrivit Reuters.

EA ESTE CEA MAI SEXY FEMEIE DIN ARMATĂ! I-A INNEBUNIT PE TOȚI ȘI ACUM S-A DEZBRĂCAT PENTRU PREȘEDINTE! (GALERIE FOTO)

Bărbatul arestat pentru uciderea a 20 de persoane la un magazin din El Paso, Texas, și-ar fi motivat crimele prin tendințe rasiste, astfel că Trump a afirmat că americanii trebuie „să condamne rasismul, bigotismul și supremația albă”.

WOW, E SEXY MAMA! ȘI-A FĂCUT DE RÂS BĂIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATĂ! TOȚI BĂRBAȚII POFTESC LA EA! (GALERIE FOTO)

„Aceste ideologii sinistre trebuie învinse. Nu este loc pentru ură în America. Ura otrăvește mintea, răvășește inima și devorează sufletul”, a spus Trump, la Casa Albă.

ADIO, MIOARA ROMAN! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI: NU S-A SIMȚIT PREA BINE…

Declarațiile președintelui SUA vin în contextul în care, duminică, un criminal a omorât 20 de persoane la un magazin din Texas. Majoritatea victimelor erau mexicani. La doar 13 ore distanță, un alt atacator a omorât nouă oameni în centrul Daytonului, Ohio. Alte câteva zeci de persoane au fost rănite în timpul atacului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`