Un bărbat care avea un comportament indecent față de o fetiță de 7 ani, în centrul Sibiului, a fost reținut de Poliție, dar ulterior a fost eliberat de judecători

Un bărbat care avea un comportament indecent față de o fetiță de 7 ani, în centrul Sibiului, a fost reținut de Poliție, dar ulterior a fost eliberat de judecători

Un bărbat de 67 de ani din Sibiu ar fi agresat o fetiță de șapte ani pe o stradă din Sibiu. Fetița a fost salvată de martorii care au obervat comportamentul indecent al bărbatului și au reușit să-l îndepărteze de fetiță chiar dacă acesta a devenit violent. Polițiștii l-au reținut deja pentru 24 de ore. Ciudată este decizia judecătorilor care au decis să-l cerceteze în libertate.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 67 de ani, un sibian, care ar fi făcut anumite gesturi mai puțin obișnuite față de o minoră de 7 ani. Persoanele care treceau prin zonă, în speță 2 bărbați, au remarcat faptul că relația dintre cei doi nu ar fi tocmai potrivită, au încercat să-l îndepărteze pe bărbat de fetiță, bărbatul a devenit agresiv și s-a iscat un conflict care a degenerat în fapte de violență între cele trei persoane.

Bărbatul de 67 de ani a fost dus la sediul IPJ Sibiu. Au fost audiați martorii care au asistat la toată scena și s-a luat și măsura reținerii acestui bărbat pentru o perioadă de 24 de ore printr-o ordonanță emisă de polițiștii serviciului de investigații criminale Sibiu. În cauză s-a deschis un dosar de cerecetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și lovire sau alte violențe. A fost prezentat pentru reținere însă nu s-a luat nici o măsură preventivă față de persoana în cauză. Este cercetat în continuare în stare de libertate. ” a declarat pentru B1.ro Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Incidentul s-a petrecut în zona centrală a orașului, pe Strada Lungă. Fetița își aștepta mama care urma să se întoarcă de la cumpărături.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`