CRIME ÎN SERIE ÎN CARACAL / Mama Luizei, una dintre victime, în culmea disperării: ‘Mi-a omorât copilul! Jur că-l omor cu mâinile mele!’ (VIDEO)

CRIME ÎN SERIE ÎN CARACAL / Mama Luizei, una dintre victime, în culmea disperării: 'Mi-a omorât copilul! Jur că-l omor cu mâinile mele!’ (VIDEO)
Foto: Observator.tv

Imagini șocante în fața casei criminalului în serie din Caracal. Mama Luizei Melencu, una dintre adolescente, a fost filmată în timp ce urlă de durere.

„De ce i-a făcut asta? Pentru ce? Nu merita copilul meu. Nu merita! Om de 65 de ani…de seamă cu tata. Jur că-l omor cu mâinile mele! Mi-a omorât copilul!”, striga femeia, printre lacrimi, potrivit observator.tv.

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT! ASTA DA APARIȚIE

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Victimele se întorceau de la Caracal, unde studiau, către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată.

APOCALIPTIC! MARIA GHEORGHIU A ANUNȚA DEZASTRU! VA LOVI CURÂND ROMÂNIA! CEA MAI CUTREMURĂTOARE PREVESTIRE A MOMENTULUI…

Adolescenta răpită a dat indicii clare la 112: ‘Mă aflu într-o casă aproape părăsită!’ / ‘Au sunat vecinii la 112, echipajele s-au plimbat prin faţa curţii până la ora 6, când au obținut mandat’DETALII AICI

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră