CRIME ÎN SERIE ÎN CARACAL / Suspectul a fost reținut de polițiști. Anchetatorii prezintă detalii ingrozitoare: Victimele au fost arse în butoaie, iar rămășițele îngropate în curte (FOTO / VIDEO)

CRIME ÎN SERIE ÎN CARACAL / Suspectul a fost reținut de polițiști. Anchetatorii prezintă detalii ingrozitoare: Victimele au fost arse în butoaie, iar rămășițele îngropate în curte (FOTO / VIDEO)

UPDATE 1, ora 12:15: Poliția Română face primele precizări în cazul descoperirilor macabre din Olt:

„Conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfășurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal. Toate activitățile se desfășoară sub coordonarea unui procuror”, a informat Poliția Română.

„IGPR trimte echipe ca să ofere sprijin. Cu siguranță cei de la Medicină Legală vor da astăzi un rezultat. Audierile sunt în curs. Bărbatul este în custodia Poliției și va fi audiat. Toate audierile se desfășoară în sub coordonarea unui procuror”, a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Știrea inițială:

Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. La domiciliul acestuia, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, a poliţia a descins vineri la prima oră.Oase şi haine au fost găsite vineri de dimineaţă în casa şoferului care a luat-o la ocazie pe Alexandra, fata dispărută la Caracal, miercuri.

APOCALIPTIC! MARIA GHEORGHIU A ANUNȚA DEZASTRU! VA LOVI CURÂND ROMÂNIA! CEA MAI CUTREMURĂTOARE PREVESTIRE A MOMENTULUI…

Poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul unui mecanic auto, cel în maşina căruia s-a urcat adolescenta.

Dispariția Alexandrei a fost legată imediat de oamenii legii, de un alt caz similar petrecut cu trei luni în urmă, când Mihaela Luiza Melencu a luat o ocazie la întoarcerea din Caracal și a dispărut fără urmă.

Nu numai modul de operare a fost similar, ci și fizionomia adolescentelor.

CUTREMURĂTOR! IULIA VÂNTUR, ÎN PERICOL DE MOARTE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT PRIVIND STAREA ARTISTEI! SALMAN KHAN E STE ÎNGROAZIT (GALERIE FOTO)

Poliţiştii au descoperit vineri de dimineaţă oase şi haine în casa celui care le-a luat la ocazie, conform unor surse din anchetă, notează Observator.tv. Se pare că e vorba de trei tinere ucise şi arse, în butoaie, de bărbatul suspectat acum de crimă.

Ultima fată dispărută, susţin surse din anchetă, avea un telefon perfomant şi acesta a fost localizat de poliţişti la locuința mecanicului auto care a luat-o la ocazie.

Suspect REȚINUT în cazul dispariției celor doua fetițe din Caracal

UPDATE 2: Polițistul Viorel Teacă a postat pe Facebook primele imagini de la fața locului:

”Nu am cuvinte, nu mai am ce sa spun, pur si simplu nu mai stiu!Se pare ca acesta le lua cu taxi, le maltrata pe bancheta din spate si le ducea la locuința lui din Caracal!”, scrie omul legii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră