`Voi face Britania mare din nou`, a spus Boris Johnson. Noul premier britanic a fost inspirat de președintele american Donald Trump

`Voi face Britania mare din nou`, a spus Boris Johnson. Noul premier britanic a fost inspirat de președintele american Donald Trump
foto: Hepta.ro / Zuma Press / Xinhua

Boris Johnson a promis, joi, că va face din Marea Britanie cel mai bun loc de pe pământ, reluând astfel retorica patriotică a președintelui american Donald Trump, în primul său discurs de la învestirea în funcția de premier al Regatului Unit, potrivit Reuters.

ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PĂRĂSIT PENTRU UN PARTENER MAI TÂNĂR! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE

Boris Johnson, care a fost catalogat deja de președintele SUA drept „Trump al Regatului Unit”, a promis că va încheia un nou „acord de divorț” cu Uniunea Europeană, precum și că va revitaliza a cincea economie a lumii.

VESTE TRISTĂ! A MURIT FOSTUL PREȘEDINTE! VA FI DOLIU NAȚIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

„Misiunea noastră este să livrăm Brexitul pe 31 octombrie, pentru a uni și a revitaliza mărețul nostru Regat Unit, și să transformăm acest loc în cel mai grozav de pământ”, a spus Johnson.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! BIATA IRINA LOGHIN! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ACCIDENTUL VASCULAR! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Noul premier britanic susține că economia din arhipelag ar putea deveni cea mai prosperă din Europa până în 2050, ceea ce ar însemna că se va îndepărta mult de cea franceză, dar și că o va depăși pe cea germană.

Copiii și nepoții britanici „vor trăi vieți mai lungi, mai fericite, mai sănătoase și mai înstărite”, a promis Johnson.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`