HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 27 IULIE 2019 pentru Zodia Fecioară

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 27 IULIE 2019 pentru Zodia Fecioară
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 27 IULIE 2019 pentru Zodia Fecioară – Ai toate motivele să aştepţi lucruri din ce în ce mai bune în planurile la care munceşti cu drag. Primeşti tot mai multe indicii suplimentare care îţi conferă ţie un sentiment de siguranţă că te apropii repede de acel scop deplin.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 27 IULIE 2019 pentru Zodia Fecioară – Nu te culca pe laurii victoriei însă, continuă pe aceeaşi linie şi în acelaşi ritm susţinut, pentru că nu ai ajuns încă la capăt.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 27 IULIE 2019 pentru Zodia Fecioară – Eşti într-un punct culminant, aşa e, dar nu trebuie să renunţi la viteza şi entuziasmul cu care ai construit nivelul actual, ci să mai ai un pic de răbdare până la finalul acestuia. Rămâi în priză!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:26 - Pensia pe care trebuie să o aibă un pensionar pentru a primi gratuități de mii de lei. Ce trebuie să știe seniorii
17:17 - Castraveții murați, care vor surprinde pe oricine îi încearcă. Ingredientele folosite în cea mai veche rețetă
17:16 - Ambasadoarea SUA: Mai trebuie parcurși pași importanți în următoarele luni pentru a stabili dacă România este eligibilă pentru Programul Visa Waiver
17:14 - Dinică (USR), despre numirile controversate de la BNR: Doar 3 minute audieri în Comisie. Tot acest proces dovedește nepăsare față de ce aduce viitorul. În 2025 n-o să fie bine în economie (VIDEO)
17:11 - Atacurile urșilor continuă. Un bărbat din Suceava a fost rănit
16:56 - Liderul USR o susține pe Maia Sandu la prezidențialele de peste Prut. Elena Lasconi: Ne putem uni cu Republica Moldova prin valorile europene și eu o să fiu o super susținătoare pentru aderarea ei la UE (VIDEO)
16:46 - USR respinge orice fel de alianță cu partidele extremiste după alegeri. Elena Lasconi: Probabil că nu ați avut bunici sau străbunici care să vă povestească cât de mult rău au făcut rușii când au intrat pe teritoriul României (VIDEO)
16:45 - Sergiu Bîlcea (PNL): Cine este în spatele candidaturii lui Mircea Geoană? Pentru că vedem o desfășurare de forțe în toată țara. Cine îl susține și, mai ales, cine dă acești foarte, foarte mulți bani și care este scopul lor? (VIDEO)
16:43 - Marius Pașcan (PMP): Recalcularea pensiilor, gândită strict în scop electoral, s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa seniorilor. Echitatea e doar la pensiile speciale (VIDEO)
16:40 - Studenții au protestat la deschiderea anului universitar la SNSPA. „Fără abuzatori în universități!” (VIDEO)